Politici de confidentialitate

Standardele comunităţii (0)

În fiecare zi, utilizatorii folosesc Targoviste.Ro ca să împărtășească celorlalți ideile lor constructive referitor la comunitate şi oraş, iniţiativele cetăţeneşti, proiecte de interes local, să vadă oraşul Tărgovişte prin ochii întregii comunităţi, să ia legătura cu prietenii, instituţiile, firmele şi alte medii sociale şi profesionale și să susțină cauzele care îi interesează. Conversațiile care au loc pe platforma Targoviste.Ro reflectă diversitatea comunității oraşului Tărgovişte, care comunică atăt din oraş, diaspora căt şi din alte zone ale judeţului sau ale ţării , postând conținut care variază de la texte la fotografii și alte fişiere media. Recunoaștem cât de important este ca Targoviste.Ro să fie locul unde utilizatorii se consideră încurajați să comunice, să se implice civic în proiecte de interes comun, pentru bunăstarea lor şi a întregii comunităţi, să contribuie pozitiv şi cu o atitudine constructivă la crearea unei resurse informaţionale online şi la creşterea responsabilităţii şi implicării civice, luăndu-ne în serios rolul de a ține abuzurile departe de serviciul pe care-l oferim. Din acest motiv am dezvoltat un set de Standarde ale comunității care specifică lucrurile care sunt permise și cele care sunt interzise pe Targoviste.Ro. Standardele noastre se aplică în întreaga platformă și pentru toate tipurile de conținut. Acestea sunt concepute să fie cât mai cuprinzătoare; de exemplu, este posibil ca un conținut care ar putea să nu fie considerat discurs care incită la ură să fie totuși șters, din cauza încălcării politicilor noastre cu privire la intimidare sau manipulare.

Termeni şi Condiţii (0)

Bine ați venit în Targoviste.Ro !
 

Targoviste.Ro este o platformă pe care cea mai mare parte a conținutului este furnizat de membri și de autorități publice și companii de utilități.
Datele de autentificare și tot conținutul pe care îl postezi sunt responsabilitatea utilizatorului.
Chiar dacă Targoviste.Ro scanează și verifică conținutul postat de membri, Targoviste.Ro nu este responsabilă pentru conținutul postat de membri/utilizatori.
Membrii/utilizatorii sunt de acord să primească notificări sau e-mailuri despre activitatea pe Targoviste.Ro.
Membrii/utilizatorii pot oricând să schimbe din meniul „Setări” tipul de notificare si proximitatea accesabilitatii pe care le agreează.
Nerespectarea poate duce la încetarea și suspendarea fără avertizare a contului.
Răspunderea Targoviste.Ro este strict limitată.

1. INTRODUCERE

1.1 Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul si vizitarea acestui website se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

1.2 Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea website-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea website-ului.

2. IDENTIFICAREA SOCIETATII

2.1 Website-ul www.targoviste.ro este proprietatea Bogdan Agency s.r.l. , cu sediul in Targoviste, str. Poet Grigore Alexandrescu nr.2, jud. Dambovita inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J15/1524/2018, CUI RO40207251, numit pe parcursul acestor Termeni si Conditii www.targoviste.ro.

2.2 Adresa de contact: Targoviste, str. Poet Grigore Alexandrescu nr.2, jud. Dambovita

3. DESCRIEREA SERVICIILOR

3.1 Website-ul www.targoviste.ro este un portal web de promovare online a firmelor din Romania.

3.2 Descrierea detaliata a serviciilor oferite, inclusiv oferta comerciala se poate vizualiza la linkul urmator: www.targoviste.ro/pachete.

4. TERMENII FOLOSITI IN PREZENTUL ACORD CONTRACTUAL AU URMATORUL INTELES:
www.targoviste.ro - Website-ul si orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet care apartin unor terti si care sunt accesate de Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.targoviste.ro nu intra in sfera acestei definitii.

UTILIZATOR - orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.targoviste.ro, fiind interesata de datele, informatiile, anunturile sau serviciile furnizate prin intermediul paginii, precum si orice persoana juridica, care achizitioneaza servicii furnizate de Bogdan agency s.r.l. , prin intermediul website-ului www.targoviste.ro .

FURNIZOR - Bogdan agency s.r.l. , cu sediul in Targoviste, str. Poet Grigore Alexandrescu nr.2, jud. Dambovita inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J15/1524/2018, CUI RO40207251.

COMANDA - oferta lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata pe website-ul www.targoviste.ro de catre Bogdan Agency s.r.l. .

TERMENI SI CONDITII - prevederile acestui acord contractual, create de societatea Bogdan Agency s.r.l. , care definesc regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii paginii.

OPERATOR - persoana desemnata de societatea Bogdan Agency s.r.l. , pentru a verifica/modifica/cenzura/inlatura continutul Comenzilor publicate de catre Utilizatori pe website-ul www.targoviste.ro .

5. PROPRIETATE INTELECTUALA

5.1 Continutul website-ului www.targoviste.ro, incluzand dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, apartin societatii Bogdan Agency s.r.l. , fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si Legilor privind drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.

5.2 Comenzile publicate de Utilizatori la "Profil", "Evenimente", "Pagini si in "Grupuri" sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand website-ului www.targoviste.ro din momentul postarii, fiind protejate ca atare conform legii.

5.3 Preluarea oricaror informatii de pe acest website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale fara acordul scris al societatii Bogdan Agency s.r.l. , este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Dreptul de autor si responsabilitatea asupra informatiilor si continutului postat de Utilizatorii inregistrati sau terte persoane, apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

5.4 Utilizatorii website-ului www.targoviste.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe website-ul www.targoviste.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de informatii publicate, fotografii sau orice alt tip de continut.

5.5 Este interzisa orice utilizare a continutului www.targoviste.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest website;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui website, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua www.targoviste.ro sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua www.targoviste.ro care nu sunt publice, fara autorizatie;
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua www.targoviste.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul website-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

5.6 Violarea acestor reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Website-ul www.targoviste.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

5.7 Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email bogdan[at]targoviste.ro .

6. COMANDA UTILIZATORULUI

6.1 Comanda Utilizatorului in sensul inregistrarii firmei pe website-ul www.targoviste.ro va fi postata prin completarea unui formular.

6.2 Prin trimiterea Comenzii catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului acord contractual, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere.

6.3 Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Comenzii si pentru veridicitatea informatiilor comunicate Furnizorului.

6.4 Procedura postarii Comenzii unei firme pe website-ul www.targoviste.ro este detaliata la sectiunea intitulata “Cum cumpar”.

6.5 Valabilitatea unui pachet este de 6 luni pentru pachetul Professional si de un 1 an pentru pachetul Premium, ambele avand posibilitatea de de prelungire la sfarsitul acestui termen. Pachetul Basic nu are limita de timp.

7. DREPTURILE SI OBLIGATIILE FURNIZORULUI

7.1 Furnizorul se obliga sa publice toate Comenzile transmise de catre Utilizatori prin intermediul website-ului www.targoviste.ro care sunt conforme cu prevederile impuse prin prezentul acord contractual.

7.2 Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea website-ului www.targoviste.ro sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Comanda de catre Utilizator si datele publicate pe www.targoviste.ro de catre Furnizor.

7.3 Furnizorul nu este obligat sa remedieze disfunctionalitatile rezultate din neconcordantele semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca, Operatorii Furnizorului au modificat partial Comenzii, astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul acord contractual.

7.4 Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca website-ul www.targoviste.ro va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Comenzilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

7.5 Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Comenzii.

7.6 Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial o Comanda in cazul in care se constata ca incalca Termenii si Conditiile, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea, Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul website-ului www.targoviste.ro .

7.7 Furnizorul are dreptul de a sterge orice Comanda sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea rezonabila ca prin Comenzile publicate sau a conturilor create de Utilizatori s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului.

7.8 Furnizorul declara ca detine drepturile de proprietate intelectuala legate de website-ul www.targoviste.ro , in afara Comenzilor publicate pe site de catre Utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul acord contractual.

7.9 Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Comenzilor publicate si nici nu garanteaza pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Comenzile publicate.

8. DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

8.1 Utilizatorul este indreptatit sa beneficieze in intregime de serviciile website-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui acord contractual.

8.2 Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Comenzilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

8.3 Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat.

8.4 In afara informatiilor legate de propria Comanda, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe website-ul www.targoviste.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul scris al Furnizorului.

8.5 Nu sunt admise spre publicare Comenzi pentru:

 • Societati care promoveaza droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene;
 • Societati care promoveaza alcool si bauturi alcoolice;
 • Societati care promoveaza tigari si produse pe baza de tutun;
 • Societati care promoveaza servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare.
 • Societati care promoveaza bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana;
 • Societati care promoveaza sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare;
 • Societati care promoveaza oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat;
 • Societati care promoveaza produse contrafacute sau replici;
 • Societati care promoveaza servicii de imprumut, amanet, credite sau camata.
 • Societati care promoveaza produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimentare, vitamine, medicamente pe baza de plante.
 • Societati care promoveaza organe umane.
 • Societati care promoveaza arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, maciuci si bastoane telescopice). arme si munitii letale/neletale care nu respecta dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor;
 • Nu pot fi publicate anunturi care contin un limbaj necorespunzator.

8.6 Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului acord contractual de catre oricare dintre Comenzile promovate pe website-ul www.targoviste.ro, Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

 • fie sa modifice partial Comanda, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea acesteia de pe website si sa se indrepte erorile sau inadvertentele constatate;
 • fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Comenzii prin refuzarea acesteia. Refuzarea Comenzii inseamna dezactivarea postarii acesteia de pe website-ul www.targoviste.ro.

8.7 In cazul refuzarii Comenzii si stergerii acesteia de pe website-ul www.targoviste.ro, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Comanda.

9. POLITICA DE FACTURARE

9.1 Preturile pentru serviciile oferite de Furnizor sunt prevazute pe website-ul www.targoviste.ro .Plata se poate face prin card online, fiind necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele sale. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de EuPlatesc, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina catre care va fi redirectionat Utilizatorul.

9.2 Furnizorul va emite catre Utilizator o factura reprezentand contravaloarea serviciilor prestate conform numarului de inregistrare atribuit, in termen de 72 de ore lucratoare de la efectuarea platii.

9.3 Furnizorul va transmite Utilizatorului factura aferenta Comenzii, prin adaugarea facturii prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de acesta.

9.4 Prin trimiterea Comenzii, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile prin adaugarea acestora de catre Furnizor in posta electronica, la adresa de e-mail mentionata.

9.5 In cazul in care plata a fost efectuata si confirmata Comanda va fi promovata pe website-ul www.targoviste.ro in maxim 72 de ore de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.

9.6 Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Credit/Debit Card Visa/Mastercard, Wire Transfer (Transfer Bancar). 

10. POLITICA DE RAMBURSARE

10.1 In situatia in care o Comanda promovata este dezactivata de catre Furnizor, deoarece incalca Termenii si Conditiile website-ului www.targoviste.ro, Utilizatorul va avea posibilitatea inregistrarii unei noi Comenzi in conformitate cu prevederile acordului contractual, in contul aceluiasi numar de inregistrare atribuit anterior, in termen de 5 zile, in caz contrar va pierde dreptul de restituire al sumei achitate.

10.2 In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Comanda fara sa remedieze problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul acestuia pe website-ul www.targoviste.ro in vederea postarii de noi Comenzi sau administrarii Comenzilor existente.

10.3 In situatia in care Furnizorul nu inregistreaza Comanda in 72 de ore de la expirarea termenului prevazut la pct. 10.1 sau la expirarea termenului prevazut la pct. 9.5, din culpa sa exclusiva, este obligat la restituirea sumei achitate de Utilizator in termen de 7 zile, cu exceptia situatiei in care se constata erori de functionare ale echipamentului tehnic al Operatorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele website-ului, etc, care vor fi deindata notificate clientului.

10.4 Utilizatorii inteleg si accepta ca Furnizorul este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea website-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Furnizorului.

11. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

11.1 Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs, ca adresa, IP-ul, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat pe website-ul nostru. www.targoviste.ro, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului - cum sunt cele puse la dispozitie de Trafic,ro, Google Analytics. www.targoviste.ro foloseste aceste date doar in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale Utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

11.2 Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line Utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date www.targoviste.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre www.targoviste.ro si de partenerii sai agreati.

11.3 Dupa completarea formularului de inregistrare, Utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.targoviste.ro conditionate de logare, precum si de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, www.targoviste.ro nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

11.4 La solicitarea explicita a Utilizatorului adresata la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , website-ul www.targoviste.ro se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale Utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

11.5 Website-ul www.targoviste.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a Utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

11.6 Website-ul www.targoviste.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

11.7 Website-ul www.targoviste.ro nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care Utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Bogdan Agency s.r.l. .

11.8 Website-ul www.targoviste.ro foloseste "cookies" pentru a identifica Utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale Utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

11.9 Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Bogdan Agency s.r.l. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii paginii www.targoviste.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe website-ul www.targoviste.ro .

11.10 Orice persoana care acceseaza website-ul www.targoviste.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe website-ul www.targoviste.ro , isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca Bogdan Agency s.r.l. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.

11.11 Datele cu caracter personal colectate de catre Bogdan Agency s.r.l. prin intermediul paginii www.targoviste.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui website, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatorii Furnizorului. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe website-ul www.targoviste.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

11.12 Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

11.13 Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: Str. Poet Grigore Alexandrescu nr.2, Targoviste, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

12. MESAJE COMERCIALE NESOLICITATE

12.1 Website-ul www.targoviste.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al Utilizatorului (spam). Website-ul www.targoviste.ro acorda posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati din site si informatii despre promotiile www.targoviste.ro prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva (double opt-in). De asemenea, veti avea posibilitatea sa va dezabonati in orice moment de la acest newsletter, printr-un link din fiecare e-mail trimis. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de www.targoviste.ro va rugam sa trimiteti un email la bogdan[at]targoviste.ro si vom rezolva problema cat de curand posibil.

13. LIMITAREA RASPUNDERII

13.1 Bogdan Agency s.r.l. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitati de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor website-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe website-ul www.targoviste.ro;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile website-ului.

13.2 Website-ul www.targoviste.ro contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, Bogdan Agency s.r.l. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Intrucat Bogdan Agency s.r.l. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe website-ul www.targoviste.ro, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusive pe propriul risc si pe propria raspundere.

14. MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

14.1 Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica unilateral Termenii si Conditiile acordului contractual fara o notificare prealabila.

14.2 Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

14.3 In situatia modificarii Termenelor si Conditiilor, modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Comenzi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

15. LEGEA APLICABILA. LITIGII.

15.1 Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul acord contractual, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.

15.2 Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Targoviste.

Confidențialitate (0)

Atunci când vizitaţi un site web, dezvăluiţi anumite informaţii despre dvs, ca adresa, IP-ul, ora vizitei dvs., locul de unde aţi intrat pe website-ul nostru. www.targoviste.ro, înregistrează aceaste informaţii pentru o perioadă de timp determinată. Utilizăm servicii externe companiei de analiză a traficului – cum sunt cele puse la dispoziţie de Trafic,ro, Google Analytics.

www.targoviste.ro foloseşte aceste date doar în scopul comunicării şabloanelor tipizate anonime ale Utilizatorilor către clienţii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP. 


Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line Utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date www.targoviste.ro şi să primească mesaje cu privire la produse şi servicii, promoţii, sau orice alte acţiuni editoriale şi de marketing desfăşurate în viitor de către www.targoviste.ro şi de partenerii săi agreaţi.


După completarea formularului de înregistrare, Utilizatorul are la dispoziţie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în intregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.targoviste.ro condiţionate de logare, precum şi de toate informaţiile care sunt făcute publice din contul sau. În cazul accesării neautorizate a contului de catre terţe persoane, www.targoviste.ro nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de consecinţele care pot apărea.


La solicitarea explicită a Utilizatorului adresată la bogdan(at)targoviste.ro , website-ul www.targoviste.ro se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau transforme în date anonime şi să înceteze prelucrarea datelor personale ale Utilizatorului, în mod gratuit, conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.


Website-ul www.targoviste.ro se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a Utilizatorilor şi să nu o dezvaluie unei terţe părţi, dacă aceasta nu se află între partenerii agreaţi în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.


Website-ul www.targoviste.ro nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.


Website-ul www.targoviste.ro nu-şi asumă niciun fel de responsabilitate pentru situaţiile în care Utilizatorul îşi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie iniţiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului www.targoviste.ro


Website-ul www.targoviste.ro foloseşte "cookies" pentru a identifica Utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale Utilizatorului şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi. Dacă browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot să nu funcţioneze parţial sau în totalitate.


Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Bogdan Agency s.r.l. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizează cu ocazia accesării paginii www.targoviste.ro şi/sau completării formularelor disponibile pe website-ul www.targoviste.ro .


Orice persoană care accesează website-ul www.targoviste.ro şi/sau care oferă date şi/sau informaţii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe website-ul www.targoviste.ro , îşi manifestă consimţământul în mod expres şi neechivoc pentru ca Bogdan Agency s.r.l. să prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu această ocazie.


Datele cu caracter personal colectate de catre Bogdan Agency s.r.l. prin intermediul paginii www.targoviste.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate achiziţionării de către Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui website, respectiv prestării în condiţii optime a serviciilor solicitate de către Utilizatorii Furnizorului. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea şi/sau completarea formularelor disponibile pe website-ul www.targoviste.ro vor putea fi colectate şi prelucrate de către Furnizor, putând fi folosite de către acesta. În situaţii exceptionale, conform prevederilor legale în vigoare, autorităţile pot solicita ca Furnizorul să dezvăluie anumite informaţii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.


Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea datelor.


Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată şi semnată, la următoarea adresa: Str. Poet Grigore Alexandrescu nr. 2, Targoviste, Dambovita - Bogdan Agency s.r.l., specificând totodată dreptul pe care doreşte să îl exercite asupra datelor sale.

Condiţii de utilizare (1)

Bine ați venit pe Targoviste.Ro


Targoviste.Ro este o platforma de angajament civic, institutional si antrepronorial prin servicii care permit targovistenilor din diverse medii sociale, administratative si antreprenoriale locale să intre în legătură unii cu alții, să construiască grupuri de socializare si colaborare tematica, pagini ale locatiilor turistice, istorice, culturale si antreprenoriale din oras  și să dezvolte idei si solutii de deyvoltare si bunastare impreuna cu mediul de afaceri si institutiile locale.

Prezentele Condiții reglementează modul în care utilizați produsele, funcțiile, aplicațiile, tehnologiile și software-ul pe care le oferim (Produsele Targoviste.Ro sau Produsele) în Targoviste.Ro, cu excepția cazurilor în care precizăm expres că sunt aplicabile condiții separate (și nu prezentele Condiții) . Aceste Produse vă sunt furnizate de Bogdan Agency s.r.l.

Pentru utilizarea Targoviste.Ro sau a celorlalte produse și servicii care fac obiectul acestor Condiții se pot percepe comisioane financiare individuale sau in cadrul abonamentelor, plati care se pot realiza prin utilizarea punctelor de recompensă personale obţinute prin participarea dumneavoastră online sau prin achiziţionarea lor prin pachetele de abonament. Prin utilizarea Produselor noastre, sunteți de acord să vă afișăm reclame pe care le considerăm relevante pentru dvs. și interesele dvs.

Nu vă vindem datele personale promotorilor și nu distribuim promotorilor informații care vă identifică în mod direct (cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail sau alte informații de contact), decât dacă ne dați permisiunea expresă. Furnizăm promotorilor rapoarte despre rezultatele reclamelor care îi ajută să înțeleagă modul în care oamenii interacționează cu conținutul lor. Pentru a afla mai multe, consultați secțiunea 2 de mai jos.

Politica noastră de utilizare a datelor explică modul în care colectăm și utilizăm datele dvs. personale pentru a furniza toate celelalte servicii descrise mai jos. Puteți, de asemenea, să accesați Setările dvs. în orice moment pentru a revizui opțiunile de confidențialitate pe care le aveți privind modul în care vă utilizăm datele.

Politica de utilizare a datelor (0)

Prezenta politică descrie informațiile pe care le prelucrăm pentru a susține Targoviste.Ro și alte produse și funcții oferite de Targoviste.Ro . Puteți găsi instrumente și informații suplimentare în Setările Targoviste.Ro

Acord Procesare Date (0)

1. Introducere

Acest acord reglementează procesarea datelor personale efectuată de Targoviste.Ro ("Procesator Date") în numele clientului ("Operator/Controlor Date"). Acest Acord de Procesare a Datelor reprezintă înțelegerea părților și reglementează procesarea datelor de către Targoviste.Ro în calitate de Procesator în numele clientului în calitate de Controlor. Acordul vine în completarea Termeniilor și Condițiilor respectiv contractului încheiat între Targoviste.Ro și Client.

2. Definiții

În acest acord:
Servicii - reprezintă serviciul acordat Clientului în conformitate cu Termenii și Condițiile respectiv contractul încheiat cu Targoviste.Ro
Date personale - reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificabilă sau identificată (persoană vizată)
Client sau Controlor - reprezintă persoana fizică, juridică, autoritatea publică sau orice altă entitate care determină scopul și mijloacele procesării datelor personale
Procesator sau Targoviste.Ro - reprezintă autoritatea care va procesa date personale în numele controlorului
Proces/procesare - reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni efectuată pe date personale cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau alterarea, restabilirea, consultarea, folosirea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea
Sub-procesator sau Partener - reprezintă o terță parte, partener Targoviste.Ro desemnată de aceasta pentru livrarea serviciilor și/sau procesarea datelor personale ale clientului
Măsuri tehnice și organizatorice de securitate - măsuri care vizează asigurarea unui nivel de securitate adecvat inclusiv pseudoanonimizarea și criptarea datelor personale, abilitatea de a asigura permanent confidențialitatea, integritatea, disponibilitatea și elasticitatea sistemelor și serviciilor de procesare, capacitatea de a restaura disponibilitatea și accesul la datele personale în timp util în eventualitatea unui incident fizic sau tehnic, un proces regulat pentru testarea și evaluarea eficacității securității procesării
Legile în vigoare - toate legile și dispozițiile naționale și ale Uniunii Europene din domeniul protecției datelor cu caracter personal
Persoane vizate - utilizatorii respectiv clienții controlorului

3. Aplicarea acordului

În relația cu serviciile oferite acest acord se aplică:
• tuturor datelor trimise de client către Targoviste.Ro pentru procesare
• tuturor datelor accesate de Targoviste.Ro pentru procesare în numele clientului
• tuturor datelor recepționate de Targoviste.Ro în numele clientului

4.Procesarea datelor personale

Clientul va fi singurul responsabil pentru acuratețea, calitatea și procesarea datelor persoanelor vizate. Targoviste.Ro va accesa, folosi sau procesa aceste date în numele clientului doar în următoarele cazuri :
• la solicitarea directă a clientului
• în vederea furnizării serviciilor contractate
• pentru a oferi asistență tehnică în privința serviciilor furnizate
• pentru operațiuni de mentenanță

Clientul va determina proveniența și scopul datelor personale și categoriile de persoane vizate.

În vederea îndeplinirii acordului și în mod special pentru furnizarea serviciilor contractate , Targoviste.Ro va procesa anumite categorii și tipuri de date personale în numele clientului conform autorizării și solicitării acestuia.

Tipurile și categoriile de date cu caracter personal procesate de Targoviste.Ro sunt :

Date de contact :
• nume, adresă, număr telefon, adresă mail, denumire societate, cod fiscal, număr de înregistrare în registrul comerțului
• date personale ale reprezentanțiilor, angajațiilor și alte terțe părți furnizate de către client

Aceste date personale nu sunt cuprinse în acest Acord de Procesare a Datelor ci sub Politica de Confidențialitate deoarece Targoviste.Ro are rolul de Controlor în această situație.

Date privind serviciile :
• date care se află pe serverele Targoviste.Ro
• date stocate și procesate de utilizatori cum ar fi : cod sursă , baze de date, fișiere, etc.
• jurnale electronice : de conectare, de autentificare, de acces, de erori

Targoviste.Ro nu are control asupra conținutului acestor jurnale, acestea fiind generate automat de serviciile care rulează pe echipament și de aplicațiile clientului.

Activitățile de procesare efectuate vor fi doar cele necesare și relevante serviciilor oferite. Solicitările de procesare din partea clientului vor fi înregistrate de Targoviste.Ro și păstrate până la exercitarea dreptului de a fi uitat din partea clientului. Targoviste.Ro va procesa date personale referitoare la client și contactele furnizate de acesta prin intermediul departamentelor comerciale și a website-ului Targoviste.Ro .

5. Acces Date

Pe durata utilizării serviciilor, clientul poate accesa, modifica și șterge datele prin autentificarea în conturile deținute prin protocoale și unelte comune. În cazul unei modificări sau alterări a datelor , varianta inițială poate fi stocată în backup pe o durată de 14 zile.

6. Instrucțiuni / indicații

Targoviste.Ro va acționa și procesa datele personale doar în vederea furnizării serviciilor contractate și în conformitate cu indicațiile precise și documentate ale clientului. Instrucția în momentul aderării la acest Acord de Procesare a Datelor este că Targoviste.Ro poate procesa datele personale doar cu scopul de a furniza serviciile contractate și în concordanță cu Termenii și Conditiile prezentate, respectiv contractul încheiat. Clientul garantează că datele personale pe care le transmite sunt administrate în conformitate cu legile în vigoare, inclusiv cu cerințele legislative în materie de procesare. Targoviste.Ro va înștiința clientul dacă consideră că instrucțiunile pentru procesarea datelor trimise de către acesta sunt în conflict cu legile în vigoare.

7. Obligațiile Targoviste.Ro

Confidențialitatea

Targoviste.Ro va trata toate datele personale ca informații confidențiale, acestea fiind divulgate doar în caz de necesitate angajaților, partenerilor și instituțiilor legale abilitate să le solicite. Angajații Targoviste.Ro se supun unor contracte de confidențialitate care includ și asigură că toate datele personale la care aceștia au acces sunt tratate cu maximă seriozitate și cu strictă confidențialitate.

Securitate

Targoviste.Ro va implementa măsuri tehnice și organizatorice adecvate protecției datelor împotriva unor procesări ilegale sau neautorizate, dar și împotriva pierderii accidentale, distrugerii sau deteriorării. Descrierea condițiilor în care se efectuează și păstrează copiile de siguranță este disponibilă în descrierea serviciului de backup . Targoviste.Ro se va asigura că accesul la datele personale este restricționat și accesibil doar angajaților cărora le este necesar, în vederea furnizării serviciilor contractate de client. De asemenea, Targoviste.Ro se va asigura că angajații vor procesa datele personale ale clientului doar în concordanță cu instrucțiunile precise ale acestuia.

Targoviste.Ro va furniza informații privind măsurile de securitate dacă acestea vor fi solicitate în scris, de către client.

Breșe de securitate

În cazul în care Targoviste.Ro identifică o încălcare a datelor cu caracter personal care afectează datele personale ale cliențiilor , Targoviste.Ro va înștiința Clientul și, acolo unde este posibil, va furniza Clientului informații și cooperare rezonabilă, astfel încât Clientul să poată îndeplini orice obligații de raportare a datelor referitoare la încălcarea datelor.

8. Obligațiile clientului

Clientul este responsabil pentru conformarea cu obligațiile sale de controlor sub aspectul legilor în vigoare. Clientul trebuie să se asigure că orice dezvăluire a datelor personale realizată către Targoviste.Ro este făcută cu acordul persoanei vizate. De asemenea, acesta trebuie să poată justifica fiecare transmitere a acestor date precum și deciziile sale privind Procesarea respectiv, utilizarea acestora.

9. Drepturile persoanei vizate

Targoviste.Ro va acorda clientului acces la serviciile care stochează datele persoanei vizate pentru a șterge, elibera, corecta sau bloca datele respective. Dacă acest acces nu este posibil, Targoviste.Ro va urma instrucțiunile clientului pentru a îndeplini aceste operațiuni conform legilor în vigoare. Targoviste.Ro va înainta clientului orice solicitare venită din partea persoanelor vizate privind accesul la datele personale ale acestora.

Locația procesării datelor personale

Datele personale sunt procesate de Targoviste.Ro doar la sediile, punctele de lucru și centrele de date partenere. Orice transfer al datelor personale către organizații internaționale sau terțe țări va fi realizat doar în măsura în care acest transfer este permis și conform legilor în vigoare.

10. Subcontractarea

Targoviste.Ro nu va subcontracta fără acordul clientului, nici una dintre operațiunile sale de procesare realizate în numele clientului sub acest Acord. Dacă Targoviste.Ro va subcontracta obligațiile sale cu acordul Clientului, va face acest lucru doar cu existența unui acord scris din partea partenerului care să impună aceleași obligații acestuia precum cele impuse asupra Targoviste.Ro în prezentul acord.

Targoviste.Ro primește în mod implicit autorizare în vederea contractării unor terțe părți pentru procesarea datelor clientului fără a mai fi nevoie de vreo autorizare scrisă din partea acestuia. Targoviste.Ro trebuie însă să indice la solicitarea clientului identitatea unui partener înainte ca aceștia să proceseze date personale.

11. Măsuri tehnice și organizatorice

Targoviste.Ro se va asigura că pe parcursul procesării datelor personale în numele clientului vor fi implementate și menținute măsuri tehnice și organizatorice adecvate. Printre aceste măsuri se numără inclusiv angajarea personalului calificat, controlul accesului la centrul de date, controlul accesului la echipamente, controlul accesului la date, protocoale de transmitere a datelor, logarea sistemelor, izolarea datelor clientului pe sisteme față de datele personale ale altor clienți, crearea copiilor de siguranță , etc.

12. Audit

Clientul poate solicita în scris efectuarea unui audit pentru a verifica conformarea Targoviste.Ro cu obligațiile sale sub incidența acestui Acord de Procesare a Datelor. Auditorul va fi de comun acord stabilit iar costurile privind efectuarea auditului vor fi suportate de către client. Targoviste.Ro își rezervă dreptul de a refuza efectuarea unui audit caz în care clientul poate solicita încheierea contractului și Acordului de Procesare a Datelor.

13. Durata

Acordul de Procesare a Datelor are durata de viață egală cu Contractul încheiat între client și Targoviste.Ro. Autorizația Targoviste.Ro în vederea procesării datelor personale în numele clientului va înceta de îndată cu contractul.

În calitate de procesator în cazul în care este necesar, Targoviste.Ro va continua să proceseze datele personale până la 2 luni şi jumătate după încheierea Contractului. În același interval de timp Targoviste.Ro va includă datele clientului în backup. Procesarea datelor de către Targoviste.Ro în aceasta perioadă de 2 luni şi jumătate va fi considerată ca fiind în conformitate cu instrucțiunile clientului.

Targoviste.Ro va șterge toate datele personale procesate în numele clientului la cel târziu 2 luni şi jumătate de la terminarea Acordului, cu excepția situațiilor în care există cereri legale pentru păstrarea acestora.

În calitate de controlor Targoviste.Ro va procesa datele clientului conform Articolului 4 din Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare : 20.02.2019

Politicile privind Paginile, Grupurile şi Evenimentele (0)

Înțelegerea politicilor noastre
 
Următoarele condiții, precum și Politica noastră de utilizare a datelor, Standardele Comunității și Condițiile de utilizare se aplică tuturor creatorilor și administratorilor de Pagini, grupuri și evenimente de pe Targoviste.Ro. Aveți responsabilitatea de a vă asigura că Pagina, grupul sau evenimentul dvs. respectă toate legile, regulamentele și reglementările aplicabile.
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

Cron Job Starts