Bogdan Reţelele preparatelor locale

  • Garnitură de nota 10 plus – Cartofi la cuptor în unt și usturoi – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

    Ingrediente necesare

    2 kg cartofi
    200 g unt
    4 linguri smântână
    140 g cașcaval
    8 căței de usturoi
    sare, pătrunjel
    Mod de preparare:

    1. Pentru început, curățăm cartofii. Îi punem la fiert la foc mic într-o oală cu apă.

    2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem mărunt pătrunjelul. Cașcavalul îl dăm prin răzătoarea mică.

    3. Într-un bol, adăugăm untul moale, pătrunjelul, cașcavalul și usturoiul zdrobit.

    Amestecăm foarte bine până la omogenizare.

    4. După ce s-au răcit, tăiem cartofii în jumătate și îi așezăm într-o tavă tapetată cu unt. Pe deasupra, adăugăm uniform sosul pregătit anterior.

    Punem tava în cuptor și coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 10-15 minute.

    Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Postare se află sub moderare
    Articolul fluxului a fost publicat cu succes. Articolul nu va fi vizibil în fluxul tău.
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts