19. Conturile memoriale

19. Conturile memoriale

Motivele care stau la baza politicii Atunci când aflăm că o persoană a decedat, vom transforma în cont memorial contul său, adăugând „In memoriam” deasupra numelui în profilul persoanei respective. Astfel este clar că respectivul cont este acum unul memorial, fiind protejat împotriva încercărilor de conectare și a activităților frauduloase. Nu ștergem, nu actualizăm și nu modificăm nimic în respectivul profil sau cont, pentru că dorim să respectăm alegerile făcute de respectiva persoană atunci când era încă în viață. De asemenea, facilităm identificarea de către utilizatori a unui contact de moștenire care să aibă grijă de contul lor după deces. Utilizatorii ne pot înștiința din timp dacă doresc să le ștergem definitiv contul după ce mor. Este posibil să ștergem profiluri atunci când cea mai apropiată rudă ne spune că persoana decedată ar fi preferat să-și șteargă contul, în loc să fie transformat într-un cont memorial. Atunci când aflăm că un utilizator a decedat: Contul său este securizat și transformat în cont memorial, adăugând „In memoriam” deasupra numelui în profilul persoanei respective. Profilul sau contul nu este actualizat și nu este schimbat în niciun alt mod. De asemenea, rudele apropiate ne pot solicita să ștergem profilul unei persoane apropiate.